Nis

Okulumuz 3/C sınıf Öğretmeni Filiz SARI ve öğrencileri tarafından 'Küçük Hayallerden Büyük Fikirlere ' projesi kapsamında doğal çevreye zarar vermeden 'Yeşili Koruyarak Şehirleşelim' sloganı ile başlayan  doğa ve çevre temalı çalışmalarına ait hazırlanan maketler okulumuzda sergilendi.Emeği geçen öğretmenimizi ve öğrencilerimizi kutuluyoruz.

Şbt

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" dahilinde okulumuz öğrencileri tarafından "Atasözü ve Deyim Köşeleri" okuma çalışmaları yapılmış olup ilgili köşeler oluşturuldu. Öğrenciler Atasözü ve Deyimler Sözlüğün'den araştırdıkları deyim ve atasözlerinin anlamını öğrenip bunları görsellerle desteklediler.Yapılan çalışmalarla öğrencilerimizde  atasözleri ve deyimlerle farkındalık oluşması noktasında katkı sağladılar.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığımız tarafından 15-18 Ocak tarihleri arasında planlanan faaliyetler kapsamında okulumuzda ;öğrencilerin hem eğlenmesinin hem de öğrenmesinin amaçlandığı faaliyetler çerçevesinde sınıf düzeylerinde  bilgi yarışmalarına ,yetenek paylaşımlarına, kermeslere, kitap okumaya ,komedi saatlerine ,tecrübe paylaşımlarına ,sosyal sorumluluk çalışmalarına ve geziler gibi birçok etkinliğe yer verildi.

Ara

DİLİMİZİN ZENGNLİKLERİ PROJESİ'' kapsamında okulumuzda verilen anahtar kelimelerle hikaye oluşturma ve oluşturulan hikayeyi anlatma yarışması düzenlendi. Sınıf birincileri okulumuz kütüphanesinde okul komisyonuna hikayelerini anlattılar.Yarışma sonucunda en yüksek puanı alan okulumuz 2/A sınıfı öğrencisi Aysimanur HASTÜRK en yüksek puanı alarak birinci olmuştur.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamnında okulumuz öğrencileri arasında Sözlük Tasarım yarışması düzenlendi.Yarışmaya katılan eserler okulumuz proje yürütme ekibi tarafından değerlendirildi.Değerlendirme sonucu okulumuz 2/F sınıfı öğrencisi Hasan Eftal ŞENGÜL tarafından hazırlanan bilmeceler sözlüğü birinci olmuştur.

Haz

1 DEGRE PROJESİNDE SONA GELDİK. KEYİFLİ VE EMEK DOLU BİR PROJE DÖNEMİ GEÇİRDİK.PROJE SONU SANAL SERGİMİZDEN FOTOGRAFLARIMIZI SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTERİZ.

Nis

Millî Eğitim Bakanlığınca her yaş ve seviyedeki kullanıcıların İngilizce öğrenme süreçlerini eğlenceli bir şekilde kolaylaştırmak için seçkin dil uzmanları tarafından tasarlanan "Diyalekt" adlı İngilizce dijital eğitim platformu geliştirildi.

Ock

Dünya ülkelerinde gittikçe büyüyen temiz su sorununa dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla her yıl 22 Mart günü DÜNYA SU GÜNÜ olarak kutlanmaktadır.. Bu isme bir gün adayan Birleşmiş Milletler üyeleri içilebilir durumda olan su kaynaklarının korunması ve çoğaltılması ile ilgili somut adımlar atmayı hedeflemektedir.

Enerji Verimliliği Haftası

Enerjinin israfının önlenmesi, enerjinin etkin kullanımı, gelecek nesillere daha temiz ve yaşanabilir bir dünya bırakılması hedefiyle 10-16 Ocak tarihleri arası Enerji Verimliliği Haftası olarak kutlanmaktadır. Okulumuz tarafından enerji verimliliği ile ilgili konularda öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak üzere Enerji Verimliliği ve Tasarrufu etkinliği düzenlenmiştir.

Ara

Teknoloji bağımlılığı veli ve öğrenci seminerleri okulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışmanı Gizem Hatipoğlu tarafından verildi.

Şbt

9 Şubat Güvenli İnternet Günü

Daha İyi Bir İnternet İçin Birlikte...

Ock

Öğretmenlerimize ve velilerimize Ekran Bağımlılığı Nedenleri ve Çözüm Önerileri adlı seminer verildi.