T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / SELÇUKLU - Abidin Saniye Erçal İlkokulu

Uzm.Öğr.Mustafa HARMANCI - Müdür Yardımcısı

Mustafa HARMANCI 1976 yılında Konya’nın Güneysınır ilçesinde doğdu. İlköğrenimini Güneysınır İlçesi Karasınır İlkokulu’nda, orta öğretimini ve liseyi Karasınır Lisesinde tamamladı. 1993 yılında girdiği üniversite sınavında Atatürk Üniversitesi Erzincan Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümüne yerleşti ve 1997 yılında bu bölümden mezun oldu.

1997 yılında Konya’nın Güneysınır ilçesine bağlı Kayaağzı Köyü’nde ilk sınıf öğretmenliği görevine başladı.

1998 yılı Ağustos ayı itibari ile askere alınmış ve Muş Malazgirt Oğuzhan Köyü’nde Yedek Subay Öğretmen olarak askerliğini 1999 yılı Kasım ayında tamamlamıştır.

Askerlik dönüşü sırasıyla Konya Güneysınır Güneybağ İlkokulu, Konya Selçuklu Piri Reis İlkokulu’nda sınıf öğretmeni olarak görev yaptı. 2016 Ekim ayında Konya Selçuklu Abidin Saniye Erçal İlkokulu’nda müdür yardımcısı olarak görev yapmaya başladı ve halen aynı okulda müdür yardımcısı olarak görevine devam etmektedir.

13.06.2022 tarihinde Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk Kazak Üniversitesi/İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi/Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında Yüksek Lisansını tamamlayan Mustafa HARMANCI evli ve 2 çocuk babasıdır.