KONYA / SELÇUKLU - Abidin Saniye Erçal İlkokulu

Uzm.Öğr.Halil ATABEY - Müdür Yardımcısı

Halil ATABEY 1981 yılında Konya Kadınhanı ilçesinde doğdu İlk ve orta eğitimini Örnekköy İlköğretim okulunda tamamlayan Halil ATABEY 1995 yılında girdiği Konya Selçuklu Mehmet Akif Ersoy Lisesi’nde lise eğitimini 1998 yılında tamamladı.1999 yılında girdiği Afyon Kocatepe Üniversitesi Uşak Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünü 2003 yılında bitirdi.

.2021 yılında Necmettin Erbakan Üniversitesi eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Yönetimi alanında yüksek lisansımı tamamladı Bakanlık tarafından düzenlenen birçok hizmetiçi eğitim faaliyetlerine katılan Halil ATABEY.evli ve 3 çocuk babasıdır.